У садочку №116 запрацювало 4 додаткові групи

У Львові вивільняють приміщення від орендарів та відкривають додаткові групи для дітей. У березні 2017 року у дошкільному навчальному закладі №116 (вул. Джерельна, 71) відкрито 2 нові групи, які охоплюють близько 52 дошкільнят.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Загалом у дошкільному навчальному закладі №116 функціонує 4 додаткові групи, які охоплюють близько 100 дітей. Сьогодні заклад відвідав міський голова Львова Андрій Садовий. На 2017 рік планують відкрити ще 22 додаткові групи у садочках міста.

«Ми планово відкриваємо у місті Львові додаткові дитячі групи в наших садочках. Сьогодні ми побачили 4 прекрасні групи, 110 дітей мають можливість тут бути. Наступне відкриття – це вул. Рильського. Цей садочок давно вже чекає відкриття. Друга черга на вул. Зубрівській, на вул. Виговського. Ми йдемо по плану, думаю, мешканці тих районів, де відкриваються нові садочки, будуть дуже задоволені», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

«У 2017 році ми плануємо відновити роботи ще 22 груп у дошкільних навчальних закладах міста Львова, щоб в повній мірі мати змогу забезпечити дітей дошкільною освітою. У міському бюджеті розвитку передбачено понад 130 млн. грн. на проведення ремонтних робіт в садочках, власне, на відновлення груп і у закладах освіти, щоб забезпечити належний виховний процес для наших школярів і для дошкільнят.

На сьогодні вже завершуються ремонтні роботи у дошкільному навчальному закладі №14 на вул. Новознесенській, на вул. Рильського, де ми зможемо відкрити ще 5 груп, на вул. Зубрівській»,- зазначила Зоряна Довганик, в. о. начальника управління освіти ЛМР.

Нагадаємо, у вересні 2016 року було вивільнено приміщення відділом освіти і за кошти міського бюджету на суму 773,0 тис. грн. виконано роботи з капітального ремонту приміщень, з метою відкриття додаткових чотирьох груп у ДНЗ №116.

За період 2008-2016 років для ДНЗ № 116 за кошти міського бюджету було виконано робіт на 1 млн. 57 тис. грн.

На 2017 рік з міського бюджету передбачено 131 млн. грн. на проведення ремонтних робіт у закладах освіти та дошкільних навчальних закладах, а також на закупівлю мультитач-панелей та кабінетів фізики.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: