Затриманих провокаторів, які перекривали трасу, відправили до Жовкви

17619768_1510417752355887_1527712255_n

Затриманих учасників акції, які у селі Гряда сьогодні перекрили трасу Рава-Руська-Львів, відправили до райвідділу у Жовкві.

Про це ІА Дивись.info стало відомо з власних джерел.

Зараз біля райвідділу, навпроти міського парку, стоять автобуси, у яких їхали люди, причетні до сьогоднішніх провокацій у Гряді. Крім димових шашок, фаєрів, квадрокоптера, генератора, у затриманих виявили чимало інструкцій, як і де шикуватися, як діяти в різних ситуаціях, коли підпалювати фаєри, як має відбувати зйомка з дрона, як поводитися у присутності журналістів. Одна з інструкцій має назву «План до бою».

Серед затриманих є жінка, яка, за інформацією джерела, була однією з організаторок.

«Вона поводить себе дуже з викликом, говорить з сильним акцентом. Під час перекриття траси саме вона підпалювала шини. Дуже багато дітей серед тих, кого привезли до Жовкви. Крім того, у місті зараз багато правоохоронців зі Львова, Києва», – розповіли ІА Дивись.info.

У затриманих вилучили телефони і багато фотоапаратів. Натомість один з водіїв стверджує, що уявлення не мав, куди їде і що з того вийде. Так само й серед затриманих є ті, хто їхав заробити кілька гривень.

Додамо, що в соцмережі сьогодні з’явилася спільнота під назвою «Польський Львів». Судячи із дати публікації першої новини, спільнота з’явилася 7 годин тому і наразі серед оприлюднених постів – це відео з нинішньої акції провокації у Гряді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: