Ізраїльський кардіолог презентуватиме у Львові досвід лікування серцево-судинних захворювань

depositphotos_49311957-stock-photo-cardiology-surgeon-holding-heart-shape

Впродовж 6-7 квітня у Львові відбудеться українсько-ізраїльська конференція за участю провідного кардіолога, доктора Ієгуди Леві.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Під час конференції ізраїльський доктор презентуватиме для львівських лікарів комплексний досвід лікування складних серцево-судинних патологій. Конференція відбудеться у рамках підписаного Меморандуму про співпрацю Львова з Першим медичним центром Тель-Авіва (Ізраїль).

«Цього року Львів підписав Меморандум про співпрацю з Першим медичним центром Тель-Авіва, що дає можливість обміну теоретичною і практичною інформацією, обмін спеціалістами, консультування і лікування пацієнтів. Перша лекція була прочитана з нейрохірургії, тепер приїжджає провідний ізраїльський кардіолог, доктор Ієгуда Леві, який поділиться досвідом діагностики і лікування гострих коронарних станів», - розповідає начальник управління охорони здоров’я міста Володимир Зуб.

Старший лікар Медичного центру Тель-Авіва, керівник відділення інтенсивної кардіології та керівник лабораторії інвазійної кардіології, доктор з багаторічним досвідом Ієгуда Леві під час конференції розкаже про світову практику та  сучасні методи діагностики і лікування, профілактики серцево-судинних захворювань.

Нагадаємо, в рамках підписаного Меморандуму про співпрацю уже відбулась перша Конференція, під час якої відомий ізраїльський нейрохірург, професор Цві Рам презентував досвід лікування пухлин головного мозку, зокрема  їх видалення у стані збереження свідомості пацієнта.

Довідка:

Доктор Ієгуда Леві служив військовим лікарем в Армії оборони Ізраїлю, спеціалізувався на наданні допомоги пацієнтам з посттравматичним синдромом на догоспітальному етапі (Advanced Trauma Life Support), демобілізувався старшим лейтенантом.

Клінічний досвід доктора – понад 20 років. Зараз, окрім роботи в очолюваному ним відділенні кардіореанімації, кардіолог є  старшим консультантом реабілітаційного центру Палас Медікал Центр і старшим консультантом з кардіології медичної страхової системи Маккабі. Він – постійний спікер міжнародних кардіологічних конференцій в Європі, США і Південно-Східної Азії.

Спеціалізується на гострих коронарних порушеннях, нестабільній  атріальній і вентрикулярній аритмії, декомпенсованій серцевій недостатністі, некомпенсованих клапанних пороках серця, стаціонарному веденні пацієнтів після реконструктивних процедур, структуральних та морфологічних патологій серця, превентивній терапії при загрозі виникнення коронарних порушень.

Освіта та клінічний досвід:

Медичну освіту отримав в Державному медичному університеті Тбілісі

– 1996-1997 – клініка Шиба

– 1997-1999 – старший лейтенант медичної служби

– 1999-2004 – дивізіон внутрішніх хвороб клініки Іхілов

– 2004-2007 – дивізіон кардіології та кардіохірургії клініки Іхілов

– 2007-н.ч. – керівник відділення інтенсивної кардіології клініки Іхілов

– 2012-н.ч. – керівник лабораторії інвазійної кардіології клініки Іхілов.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: