Львівський дріжджовий завод відвідали вчителі з Пустомитівщини (фото)

_MG_5327

На виробництві «Компанії Ензим» побували вчителі хімії та біології із загальноосвітніх шкіл Пустомитівського району.

Під час екскурсії підприємством педагоги ознайомилися з процесом виготовлення дріжджів та відвідали комплекс очисних споруд заводу, передає прес-служба ПрАТ «Компанія Ензим».

Вчителі розповідають, що про масштаб підприємства чули, однак побували тут вперше. А така екскурсія – не лише збагачення власного досвіду, але й хороший матеріал при підготовці до шкільних уроків.

Окремо фахівці «Компанії Ензим» показали екскурсантам комплекс очисних споруд підприємства – єдиний у Західній Україні масштабний інноваційний проект, який застосовує біологічні методи очистки стічних вод.

«Дріжджі – це тема шостого класу, і краще один раз побачити, ніж багато разів почути. Тепер ми маємо змогу трохи більше розказати дітям, як відбувається процес виробництва, – розповіла Олена Шевчук, вчитель Солонківської ЗОШ. – Також радує те, що ми наближаємося до Європи. Адже тут ми переконалися, що підприємство ставить за мету не лише розвиток, але й залишити після себе чисту природу».

Варто зазначити, що на підприємстві також відбуваються екскурсії і для школярів. Цього року вп’яте учнів львівських шкіл працівники «Компанії Ензим» ознайомили з процесом виробництва дріжджів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: