У районі АТО на тендерах хотіли завдати державі збитків на понад 8,3 мільйона гривень

Співробітники Служби безпеки України попередили збитки держави на понад 8,3 мільйона гривень під час двох тендерних закупівель у районі проведення антитерористичної операції.

Про це повідомили в СБУ.

Департамент освіти і науки Донецької облдержадміністрації оголосив тендер на капітальний ремонт дитячого дошкільного закладу у Дружківці, а державне вугільне підприємство на закупівлю лісоматеріалів. Під час перевірки документації переможців торгів співробітники спецслужби виявили низку порушень чинного законодавства та невідповідність умовам тендеру. Підрядник капітального ремонту дитсадка, зокрема, не надав довідок про наявність досвіду виконання подібних робіт та не підтвердив кваліфікацію інженерів та робітників. Переможець торгів на постачання деревини включив до пакету документів недостовірні дані про виконання подібних поставок у минулому.

СБ України поінформовала керівництво Департаменту та держпідприємства про виявлені порушення. За матеріалами Служби тендерні комітети відхилили пропозицію переможців торгів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: