Як патрульні борються зі стихійними сміттєзвалищами

17629860_1675806276054471_336945745664512358_n

Впродовж останніх кількох тижнів на території Львівської та інших областей на узбіччях, лісосмугах були зафіксовані випадки несанкціонованого скидання сміття.

Про це повідомили у Патрульній поліції Львова.

У зв‘язку з цим, інспектори патрульної поліції проводять превентивні бесіди з водіями вантажівок, які вивозять сміття на спецмайданчики. Також з метою запобігання утворенню стихійних звалищ інспектори фіксують на станціях перевантаження побутових відходів номерні знаки вантажівок, які в подальшому транспортують його на спеціалізовані майданчики. Патрульні поліцейські відслідковують пересування цих транспортних засобів територією Львівської області, а також передають інформацію у інші області.

Закликаємо перевізників не викидати сміття у невстановлених місцях. За такі дії передбачена як кримінальна так і адміністративна відповідальність. Державною екологічною інспекцією впродовж березня зафіксовано 6 фактів вивозу сміття у непристосовані для цього місця. Зокрема, у Мостиському, Яворівському, Сокальському, Пустомитівському, Радехівському та Буському районах області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: