Майбутніх учасників Громадського бюджету Львова запрошують на навчання

DeathtoStock_Wired4

У Львові розпочався проект «Керувати бюджетом міста – просто! Бюджет участі для львів’ян».

Ініціативу організовує ГО «Центр громадянських ініціатив (ЦеГрін)» за підтримки Львівської міської ради. Сьогодні – остання доба реєстрації.

Організатори проекту прагнуть активізувати львів’ян віком від 16 років до участі у проекті «Бюджет участі» — подавати власні проекти та голосувати за запропоновані. Сформована команда активістів у квітні-травні пройде навчання і поширюватиме інформацію про проект на відкритих зустрічах ширшій аудиторії львів’ян. Етапи проекту висвітлюватимуть для охочих. Підсумує результати прес-конференція у серпні цього року.

Як повідомляють у ЦеГрін, у 2016 році організація проводила моніторинг реалізації проекту «Бюджет участі-2016» у місті Львові. Проект продемонстрував невелику активність мешканців при голосуванні – до 90 голосів середній показник за один проект. За словами голови правління ЦеГрін Віталія Загайного, реалізація цього проекту дозволить підвищити рівень участі мешканців у голосуванні 2017 року на 20-25% в порівнянні з показниками 2016 року, тобто на 5-6 тисяч осіб більше. Таким чином ініціатори хочуть досягнути показника близько 30 тисяч тих, хто проголосував.

Зареєструватися на навчання можна, заповнивши анкету до 31 березня. Контакти організаторів: Наталія Кузьма, 067 672 61 28, с[email protected]

Довідка
2017 року загальноміський проект «Бюджет участі» реалізовуватиметься у Львові вдруге. Розмір «Бюджету участі» — 1% від обсягу міського бюджету розвитку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: