Від завтра трамвай № 2 курсуватиме на Сихів

17554004_10155180201014320_5853942874239762453_n
Ремонт вулиці Личаківської / Мирослав Пархомик

Як повідомили у ЛКП «Львівелектротранс», на час реконструкції вулиць Мечникова-Личаківська частково зміниться маршрут трамваю № 2.

Про це повідомляє прес-центр ЛМР.

З 1 квітня трамвай № 2 курсуватиме за таким маршрутом: вул. Коновальця - вул. Мельника - вул. Чупринки - вул. Коперника - вул. Дорошенка - пл. Митна - вул. Франка – Академія Мистецтв – Стадіон «Україна» - вул. Угорська - ринок Шувар - дитяча поліклініка - кінотеатр ім. О. Довженка та у зворотному напрямку.

«Як тільки для проїзду відкриють другу частину проспекту Червоної Калини, а це має відбутись до Великодня, маршрут трамвая №2 також продовжиться і виглядатиме так: вул. Коновальця - вул. Мельника - вул. Чупринки - вул. Коперника - вул. Дорошенка - пл. Митна - вул. Франка - Академія Мистецтв - Стадіон Україна - вул. Угорська - ринок Шувар - дитяча поліклініка - кінотеатр Довженка - 4-та поліклініка - вул. Коломийська - вул. Вернадського та у зворотному напрямку.

Вже у вівторок плануємо провести пробний виїзд трамваю за продовженим маршрутом до вул. Вернадського», - розповіли у ЛКП «Львівелектротранс».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: