Патрульна затримала підозрюваного у злочині (фото)

17757472_1676870229281409_3216894775969819350_n

У Львові патрульні затримали по гарячих слідах підозрюваного у злочині.

Про це інформує Патрульна поліція Львова.

Сьогодні вночі, на вулиці Виговського, на гарячу лінію 102 звернувся громадянин, до якого зі спини підійшов невідомий, повалив його на землю, приклав до голови предмет схожий на зброю та забрав із внутрішньої кишені куртки мобільний телефон. Усім екіпажам передали описи нападника, зокрема, блакитна куртка та високий ріст. Також, потерпілий вказав напрямок у якому побіг зловмисник.
Екіпажі патрульної поліції почали обстежувати прилеглі території та помітили на вулиці Яворницького чоловіка, який підходив під орієнтування. Невідомий пришвидшив хід, а коли патрульні попросили зупинитися - почав втікати. Під час втечі чоловік викинув мобільний телефон та сумку чорного кольору.

Патрульні наздогнали та затримали підозрюваного. Згодом прибув ще один екіпаж із заявником, який підтвердив, що саме цей громадянин напав на нього. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Залізничного відділу поліції. У підозрюваного виявили у сумці також предмет схожий на пістолет. 39-річного чоловіка, який вже відбував покарання за грабіж та погрозу або насильство заподіяного щодо працівника поліції, доставили у Залізничний відділ поліції. Потерпілий написав заяву.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: