Постраждалі в аварії іноземці перебувають у львівській лікарні

Громадяни Білорусі ті Молдови, які постраждали 31 березня в аварії біля Львова, перебувають у лікарні із станом середньої важкості.

Про це інформує Департамент з питань цивільного захисту населення у Львівській області.

Пасажир автомобіля, 1987 року народження, громадянин Республіки Молдова, госпіталізований до реанімаційного відділення, стан на 06:00 год. 1 квітня - важкий;

Пасажир автобуса, 1978 року народження, громадянин Республіки Білорусь, госпіталізований до травматологічного відділення, стан на 06:00 год. 1 квітня - середньої важкості.

Як стало відомо раніше, на трасі сталося зіткнення легкового авто та пасажирського автобуса, який їхав з Білорусі на гірськолижний курорт.

Внаслідок ДТП померло 2 особи (водій легкового автомобіля «Мерседес-Е», 1991 року народження, помер на місці події, та його пасажир, 1978 року народження, помер по дорозі в лікарню), 15 осіб (водій, 13 пасажирів автобуса та 1 пасажир автомобіля) отримали травми різного ступеня важкості. Двом потерпілим (пасажирам автобуса) було надано медичну допомогу працівниками швидкої медичної допомоги та відпущено для подальшого амбулаторного лікування за місцем проживання, 13 осіб було доставлено до Львівської 8-ої міської клінічної лікарні.

Після додаткового обстеження та надання необхідної медичної допомоги 11 осіб (водій, 10 пасажирів автобуса) було відпущено для подальшого амбулаторного лікування за місцем проживання, 2 особи (пасажир автобуса та пасажир автомобіля) були госпіталізовані.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: