У Чернігівській області поліція розшукує зловмисниць, які за один день обікрали трьох пенсіонерок

У Чернігівській області поліція розшукує зловмисниць, які за один день обікрали трьох пенсіонерок на загальну суму близько 132,5 тис. грн.

Про це повідомили у секторі комунікацій обласної поліції.

Всі три пограбування було скоєно вчора, 31 березня, у різних населених пунктах.
В одному з сіл Козелецького району дві зловмисниці зайшли до помешкання 81-річної пенсіонерки, представилися соціальними працівниками й викрали у неї 33 тис. грн, а також відібрали мобільний телефон, щоб жінка не викликала поліцію. Зловмисниці зникли на легковику Daewoo Sens.

Наразі поліція розшукує «гастролерів», орієнтовано всі групи реагування патрульної поліції, інформація надана сусіднім відділам та відділенням поліції області. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж, поєднаний з проникненням у житло, що завдав значної шкоди потерпілому) - карається позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років.
Того ж дня по допомогу до поліції звернулася 93-річна жителька Чернігова, яка також повідомила, що після відвідування незнайомої жінки у неї в помешканні зі схованки зникли заощадження - 23 тис. грн та 350 доларів США.

Крім того, 31 березня в Ніжині двоє жінок, які також представилися соціальними працівниками, пограбували на 67 тис. грн. пенсіонерку 1929 року.
В обох випадках поліція відкрила кримінальні провадження за ч. 3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, що завдала значної шкоди потерпілому) - карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: