Будівництво будинку для учасників АТО у Львові планують завершити до червня

img1189-e26fb3cf1082e86621c465031e5587a4
Фото: прес-служба ЛМР

З потеплінням розпочали роботи у будинку для учасників АТО, які взимку не могли проводити, у зв’язку з погодними умовами.

З потеплінням розпочали роботи у будинку для учасників АТО, які взимку не могли проводити, у зв’язку з погодними умовами, передає прес-служба ЛМР.

«Зараз ми проводимо штукатурні роботи, які не можна було виконувати взимку для якісного результату. Будинок майже готовий на 100%, завершуємо оздоблювальні роботи, ліфти вже запущені в експлуатацію. Також ми проводимо оформлення технічних паспортів, щоб передати квартири власникам. До червня ми плануємо завершити будівництво та роботи з благоустрою загалом. Проект благоустрою вже є готовий, чекаємо затвердження і будемо починати роботи з прокладання доріжки на території будинку», - зазначив директор ЛКП «Рембуд» Віктор Писаренко.

Нагадаємо, будівництво будинку для учасників АТО, що на вул. Під Голоском, стартувало наприкінці березня 2016 року. Будинок, згідно з тендерними пропозиціями, вартує 24 млн. грн., ще майже 3 млн. грн. – інженерні мережі, які підключають до існуючих. Передбачається, що будинок для учасників АТО матиме 3 під’їзди по 6 поверхів. Кожна з 53 квартир – двокімнатна, із середньою площею – 67 кв м.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: