У Львівській міськраді сумніваються, що зможуть будувати сміттєпереробний завод у Добрянах

img1902-4bf381da85ad85e0025e2d511f5e7f7d

Львівська обласна адміністрація надала земельну ділянку біля села Добряни для можливості облаштування там переробного комплексу твердих побутових відходів. Минулого тижня відбулося комісійне обстеження цієї ділянки, повідомили в ЛМР.

«Виїжджала туди комісія з представниками обласної адміністрації. Ми її оглянули. З коментарів мешканців знаємо, що ця земельна ділянка належить Миколаївському цементному заводу. Тому є питання про можливість використання цієї ділянки, оскільки вона знаходиться в оренді юридичної особи. Це по-перше. По-друге – місцеві мешканці категорично проти розташування там будь-якого сміттєпереробного комплексу. Тому на сьогодні ситуація є такою: ми цю земельну ділянку оглянули, та чи буде можливість її використовувати - це під великим питанням», - розповів директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Сергій Бабак.

Нагадаємо, земельна ділянка знаходиться за 28 кілометрів від Львова. Загальна площа землі 100 га, за категорією – це землі промислового призначення вапнякового характеру і не придатні для сільськогосподарського використання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: