У Винниках відбудеться фестиваль «На крилах дитинства»

3-4 червня у Винниках відбудеться ХІІІ Всеукраїнський фестиваль дитячої естрадної пісні «На крилах дитинства – 2017».

Це пісенне свято, яке вже стало творчою і культурною візиткою нашого міста, вперше відбулося у Винниках у 1997 році. Його незмінним директором і головним натхненником стала директор Будинку дитячої та юнацької творчості п. Ольга Соколик.
Фестиваль справедливо носить почесне звання Всеукраїнського, адже географія учасників складала 15 областей України.

За час існування фестивалю на ньому виступили понад 2000 учасників – солісти та вокальні й танцювальні колективи, музичні ансамблі та театри, дизайнери одягу та моделі. Юні зірочки, які спалахнули  на сцені фестивалю, стали відомими на всю Україну естрадними виконавцями – Андріана, Софія Федина, Ірина Федишин, Уляна Латик. За час фестивалю народилося понад 100 пісень для дітей та молоді, які були оформлені в окремі альбоми-збірки. Це було справжнє свято пісні, радості, творчості й дитинства, де юні учасники могли продемонструвати свої таланти перед професіоналами – авторами пісень, композиторами, музикантами, діячами шоу-бізнесу та мас-медіа.

Після кількарічної перерви фестиваль «На крилах дитинства» знову повертається у рідні Винники. ХІІІ Всеукраїнський фестиваль дитячої естрадної пісні відбудеться 3-4 червня 2017 року.

Фестиваль складатиметься із двох частин: Конкурсної частини, яка відбудеться 3 червня у приміщенні КЦ «Дозвілля» (м. Винники, вул. Шевченка, 3) та святкового Гала-концерту, що відбудеться 4 червня на площі біля Історико-краєзнавчого музею (м. Винники, вул. Івасюка, 5).

До участі у фестивалі запрошуються виконавці української естрадної пісні – солісти та вокальні колективи (дуети, ансамблі) віком від 5 до 18 років. Вікові категорії: 5-8 років, 9-11 років, 12-14 років, 15-18 років.
Учасникам необхідно представити на суд журі дві різнопланові естрадні пісні українською мовою. Докладніше про умови участі у фестивалі можна дізнатися із Положень фестивалю.

Заявки на участь у фестивалі приймаються з 1 квітня до 21 травня на електронну адресу Оргкомітету bt_vynnyky@ukr.net
Телефони для довідок: (032) 296-04-97, 050 266-16-94, 063 255-09-15
Положення та Анкета учасника доступні на сторінці у Фейсбук: Фестиваль «На крилах дитинства»
https://www.facebook.com/Festival.Na.Krylah.Dytynstva/

Положення фестивалю «На крилах дитинства –2017»
https://1drv.ms/w/s!AqC5DZXFYsj7Z6v9sSDZ-MTJCaw

Анкета учасника фестивалю «На крилах дитинства – 2017»
https://1drv.ms/w/s!AqC5DZXFYsj7bTDzoRppKVI6Js8

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: