У Замарстинівському парку провели масштабну толоку (фото)

fcade637289b660479a7120e9cf412b6_XL

У рамках кампанії «З нами місто розквітає» працівники Секретаріату ради, інших підрозділів Львівської міської ради спільно із мешканцями, учнями шкіл мікрорайону провели масштабну толоку у Замарстинівському парку.

«Цьогорічна толока є особлива. Очистка та прибирання парку відбувається спільно із мешканцями мікрорайону. Є багато дітей з батьками.  Бачимо синергію від спільних зусиль. І це надихає. Розумію, чому проект із регенерації парку Замарстинівський став цьогорічним переможцем Громадського бюджету Львова», - поділився враженнями від толоки начальник управління «Секретаріат ради» Юрій Лукашевський.

Зі слів Оксани Луцько, автора проекту, яка теж із сусідами брала участь у толоці, у парку заплановано облаштувати сучасний простір для дозвілля та відпочинку, який поєднає в собі екологічно-рекреаційні функції, з’єднуючи центральну "алею гетьманів" із районом Щурата.

«Загалом, наш парк є дуже великий і займає 33 га. Відтак ми хочемо вдихнути в нього життя. У  проект ми заклали прокладання центральної алеї бруківкою, відновлення сходів, новий дитячий майданчик, пандуси. Також всюди буде проведено освітлення, передбачено зону для тренування і вигулу собак. А ще ми чекаємо на встановлення невеличкої вуличної сцени та лавок, де б мешканці могли проводити концерти, виступи та зібрання».

Джерело: lvivrada.gov.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: