Через спалювання сухостою на Львівщині оштрафували 99 людей

11888644_890317324383102_1377587271772321391_o

На території області продовжуються випадки самовільного випалювання сухої рослинності та її залишків, що призводить до виникнення пожеж в екосистемах.

Про це повідомили у департаменті з питань цивільного захисту населення ЛОДА.

Так 3 квітня 2017 року на території 8 районів області та одного міста обласного значення підрозділи Головного управління ДСНС України у Львівській області гасили пожежі, пов’язані з випалюванням сухої рослинності на відкритій території, загальною площею 2,658 га, а також було ліквідовано пожежі на місцевому сміттєзвалищі в с. Тарнавиця Яворівського району та в лісі, який належить Пустомитівському ДЛГП «Галсільліс» в с. Підсадки Пустомитівського району.

З метою запобігання випадкам самовільного випалювання сухої рослинності та її залишків продовжуються заходи із контролю за дотриманням природоохоронного законодавства мешканцями області.

Станом на 04 квітня поточного року за самовільне випалювання сухої рослинності до адміністративної відповідальності працівниками Державної екологічної інспекції у Львівській області, а також громадськими інспекторами з охорони довкілля було притягнуто 99 осіб. На порушників накладено штрафи на загальну суму 17493 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: