Контрабандист у бусі сховав 15 ящиків цигарок

12112016_sigareti

Вчора увечері в пункті пропуску «Порубне», що на Буковині, було затримано мікроавтобус «Фіат», у схованках якого виявили понад 15 ящиків тютюнових виробів, які порушники намагалися незаконно переправити до сусідньої Румунії.

Про це повідомили у Держприкордонслужбі.

Підозра на перевезення заборонених товарів даним транспортним засобом у працівників пункту пропуску виникла під час здійснення прикордонного контролю. Адже водій, 26-річний буковинець, помітно нервував та намагався переконати прикордонників у тому, що у вечірній час він разом із двома пасажирами вирішили проїхатись до сусідньої Румунії за покупками.

Щоб перевірити здогадки прикордонників, було ініційовано поглиблений огляд мікроавтобуса, під час якого спільною оглядовою групою з числа прикордонників та митників було виявлено кілька схованок із сигаретами. Транспортний засіб був буквально «нашпигований» тютюновими виробами, які вилучалися з подвійного днища, бокових порожнин корпусу та з панелі салону автомобіля.

Наразі сигарети «Rothmans» у кількості 7800 пачок вилучено разом із транспортним засобом, а на водія складено протокол про порушення митних правил. Загальна сума оцінки склала 338 тисяч гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: