ЛОДА просить владу Малехова виділити землю для укріплення дамби сміттєзвалища

DSC_7518_1491304852_613x409.09280500521_3_0

Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка закликає владу Малехова виділити земельну ділянку, необхідну для реконструкції існуючої дамби на Грибовицькому сміттєзвалищі.

Про це йшлося під час робочої наради щодо стану виконання робіт із наведення порядку на полігоні, передає прес-служба ЛОДА.

У нараді взяли участь голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка, Львівський міський голова Андрій Садовий, директори профільних департаментів Львівської ОДА, експерти, громада Малехова.

«Ситуація із сміттєзвалищем у випадку зволікання укріплення дамби може перерости у вищий рівень. Для її стабілізації необхідна додаткова земельна ділянка для укріплення дамби площею орієнтовно 3 га, на якій зараз є озера інфільтратів та відходи, які зсунулись», - зазначив голова ОДА.

За його словами, укріплення дамби необхідне, щоб запобігти потраплянню інфільтратів до ріки Малехівки. Для розробки такого проекту та погодження його державною технічною експертизою необхідно отримати в користування земельну ділянку Малехівської сільської ради. Коли Львівська міська рада отримає дозвіл на проведення робіт, можна приступати до першочергових протиаварійних заходів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: