На Львівщині розвивають соціальне підприємництво

porady_biznes_sotsialne_pidpryyemnytstvo_750x410_1491293639_613x380.22692889561_3_0

Із 31 березня до 3 квітня у Львові реалізували низку заходів в напрямку розвитку соціального підприємництва на регіональних рівнях.

Як повідомили у департаменті внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації, у межа Проекту відбувся тренінг «Соціальне підприємництво як інструмент забезпечення сталого розвитку суспільства: визначення механізмів реалізації», а також круглий стіл «Шляхи розвитку соціального підприємництва Львівщини: формування міжсекторальної та міжрегіональної співпраці». Особливий акцент робили, зокрема, на  ролі соціального підприємництва у суспільстві. Учасники також обговорили особливості розвитку соціального підприємництва в Україні та можливості його фінансування.

Усі охочі також отримали післятренінгові консультації з питань розробки бізнес-планів для соціальних підприємств та відвідали СП «Рукомисли», СП «Горіховий дім» і Турклуб «Манівці».

Після завершення проекту організатори підписали Меморандум про співпрацю, мета якого полягає у сприянні підвищенню рівня залучення населення до соціально-економічних змін в регіоні через розвиток соціального підприємництва та міжрегіональну співпрацю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: