З початку року у Львові демонтовано 350 рекламних конструкцій та 264 вивіски

942614

З початку року у Львові демонтували 350 зовнішніх рекламних конструкцій та 264 вивіски, що були розміщені незаконно, або термін дії дозволів на розміщення яких уже вийшов і не був продовжений, передає прес-служба ЛМР.

Зокрема, демонтаж рекламних конструкцій здійснювали за такими адресами: вул. Личаківська, вул. Замарстинівська, пр. Червоної Калини, вул. Вірменська, вул. Куліша, пл. Яворського, вул. Шевченка, пр. Шевченка, вул. Стриська та ін. Вивіски демонтували на  вул. Володимира Великого, вул. Свінціцького, вул. Снопківській, пл. Міцкевича, вул. Пасічній, вул. Коперника, вул. Валовій, вул. Личаківській та ін.

Загалом у Львові виявлено близько 700 рекламних конструкцій та понад 400 вивісок, розміщених з порушеннями, і щоденно інженери відділу з нагляду за станом зовнішньої реклами КП «Адміністративно-технічне управління» скеровують власникам попередження. Зокрема, вимогу або  демонтувати їх, або отримати дозвіл на їх розміщення, тобто узаконити.  Якщо на скеровані вимоги не відредаговано, то проводять примусовий демонтаж.

Такі демонтажі здійснюють систематично, зазначає Тарас Вітик, директор КП «Адміністративно-технічне управління». Це пояснюється тим, що підприємці або свідомо обходять і порушують законодавство, не подаючи відповідного пакету документів для погодження і отримання дозволу на зовнішню рекламу, або ж до кінця не поінформовані про порядок встановлення рекламних конструкцій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: