Червоноградські шахтарі вимагають виділити гроші на охорону праці

_cf5ad3483e03e7b226b9da478baadbf94ac19c23460769da35_pimgpsh_fullsize_distr_650x410

Шахтарі ДП «Львіввугілля» вимагають виділити 200 мільйонів гривень на охорону праці. Адже за три роки жодної копійки на цю статтю видатків не надходило.

 

Про це йдеться у зверненні Незалежної профспілки гірників Червонограда, скованому прем’єр-міністру Володимиру Гройсману, міністру енергетик і вугільної промисловості Ігорю Насалику, спікеру парламенту Андрію Парубію,  народному депутату Михайлу Боднару, голові ЛОДА Олегу Синютці, гендиректору ДП «Львіввугілля» Андрію Дяченку, голові НПГУ Михайлу Волинцю.

У зверненні зазначається, що 38 мільйонів урядовці повинні виділити на охорону праці ДП «Львіввугілля», з яких 18 мільйонів – на саморятувальники для гірників.

А також шахтарі просять переглянути Держбюджет на 2017 рік і внести до нього зміниЮ передбачивши 2 мільярди на вугільну галузь.

«Це звернення колективу РО НПГУ м. Червоноград Львівської області. Шахтарі в тому числі з шахти «Степова», де сталася трагедія 2 березня цього року, вимагають виконання обіцянок влади та забезпечення належного рівня техніки безпеки та охорони праці», – написав у Фейсбук Михайло Волинець.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: