Дворянин вже майже годину звітує про свою роботу

YL8A2042-

Депутат львівської обласної ради слухають звіт про роботу першого заступника голови Парасковії Дворянин.

«Вперше за роки незалежності звіт про роботу першого заступника слухається на позачерговій сесії не наприкінці року, а у квітні», – заявила Парасковія Дворянин.

Вона також наголосила, що сьогоднішня позачергова сесія скликана тільки для того, щоб змістити її з посади.

Дворянин заявила, що її почали переслідувати після того, як вона відмовилася підписувати протокол про розподіл коштів з державного фонду регіонального розвитку.

«43% коштів пішли на чотири райони, натомість інші отримали нуль. Я відмовилася підписувати протокол і після цього на мене почалися гоніння. Мені натякнули, що моя позиція не подобається двом міфічним людям. Коли ми випустили буклет, де розповіли про конкурс мікропроектів, то я була за це покарана і перестала бути співголовою конкурсної комісії. Мені також натякали, що я дуже часто їжджу у райони і на тому піаруся. Одного разу мене спробували не пустити на виїзд у район», –  заявила Дворянин.

Вона поставила собі у заслугу те, що багато програм і комісій обласної ради стали працювати на принципах прозорості, а не ручного керування. Зараз депутати ставлять запитання заступнику голови облради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: