Парасковію Дворянин уже майже звільнили

paraskafoto-c572bd9a31714d2edcb15d7392b5a947

За кілька хвилин у Львівській облраді має розпочатися таємне голосування за визнання незадовільною роботу першого заступника голови облради Парасковії Дворянин, а також дострокове припинення її повноважень.

Відповідну пропозицію вніс голова фракції УКРОП Петро Жукровський. Він також заявив, що має необхідну кількість підписів депутатів на підтримку такого рішення. Під час обговорення звіту Парасковії Дворянин фракція «Батьківщина» заявила, що не голосуватиме за її відставку.

«Самопоміч» увійшла в коаліцію з БПП, і ви маєте нести цей тягар відповідальності до кінця», – сказав голова фракції Юрій Гудима.

«Те, що сьогодні відбувається у сесійній залі – це навіть не цирк, а шапіто. Ми в цьому участі не беремо. «Самопоміч» і БПП створювали коаліцію і тиснули одне одному руки, але вже тоді не довіряли один одному і тримали камінь за пазухою», – заявив голова фракції ВО «Свобода» Руслан Кошулинський.

З критикою роботи Парасковії Дворянин виступили представники фракції БПП та «Народного контролю».

Депутати від «Самопочі» запропонували визнати роботу Парасковії Дворянин задовільною, але внесена пропозицію набрала лише 12 голосів. Зараз завершується приготування до таємного голосування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: