У Львові п'яна жінка підрізала чоловіка та напала на медиків (фото)

17795858_1678631672438598_6269313576401536531_n

Патрульні затримали агресивну жінку, яка кидалася на медиків та нанесла ножове поранення співмешканцю.

Вчора, близько 6-ої години вечора, на гарячу лінію 102 надійшло звернення від бригади швидкої медичної допомоги, що на вулиці Грекова, жінка нанесла ножове поранення своєму співмешканцю. Слідуючи за вказаною адресою, патрульним надійшло ще одне повідомлення, що раніше згадана жінка нападає на медиків з бригади швидкої, які намагалися допомогти потерпілому, йдеться на Faсebook сторінці Патрульної поліції.

Патрульні прибули на місце події та побачили жінку в руках якої були два кухонні ножі. Громадянка не реагувала на слова інспекторів, також вона була з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Жінка спробувала напасти на патрульних, проте вони застосували заходи фізичного впливу та затримали її. Потерпілого чоловіка із колотою раною в ділянці грудної клітки госпіталізували. Патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

Поліцейські намагалися дізнатися причину конфлікту, на що жінка відповіла, що не могла терпіти більше свого співмешканця, оскільки він її бив. Також сказала, що якби патрульні не приїхали, то вона б завершила почате.

На даний момент слідчі очікують висновку медичної експертизи щодо визначення ступеня тяжкості тілесних ушкоджень для кваліфікації злочину.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: