У Сихівському відділі поліції новий в.о. начальника

PM909image002

Сьогодні, 4 квітня, начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області генерал поліції третього рангу Валерій Середа представив особовому складу в.о.начальника Сихівського відділу поліції - полковника поліції Василя Довганича.

Начальник Головного управління Національної  поліції у Львівській області генерал поліції третього рангу Валерій Середа представив особовому складу в.о.начальника Сихівського відділу поліції - полковника поліції Василя Довганича. Про це повідомили в ГУ Нацполіції у Львівській області.

«Василь Антонович є кандидатом на посаду начальника Сихівського відділу поліції. Є відповідна процедура призначення, але хочу зазначити, що я його добре знаю, довіряю йому і буду його підтримувати. Побачимо як він себе зарекомендує, будучи виконуючим обов’язки начальника відділу поліції», - зазначив під час представлення Валерій Середа.

«Я дякую за довіру і на цій посаді зроблю все, щоб люди безпечно ходили вулицями, жили у своїх домівках і слідкуватиму за порядком у відділі поліції», - підкреслив в.о. начальника Сихівського відділу поліції Василь Довганич.

Довідка. Довганич Василь Антонович, народився 11 серпня 1976 року в селі Золотарьово Хустського району Закарпатської області. Закінчив Національну академію внутрішніх справ України та магістратуру управляння НАВСУ. На службі в органах внутрішніх справ з 1993 року. Попередня посада – заступник начальника відділу розкриття злочинів проти особи Управління карного розшуку Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: