В Австралію відправили коробку з отруйними зміями, скорпіонами і павуками під виглядом взуття (фото)

26ce9a2ac995a6

На початку квітня Австралійська митна служба перехопила підозрілу коробку з написом «дві пари взуття». Прикордонники просвітили посилку рентгеном і виявили всередині кілька видів отруйних змій, павуків і скорпіонів.

Про це повідомило видання International Business Times.

Усередині посилки знаходилися невеликі контейнери з тваринами, серед яких було три королівських пітона, два звичайних крючконосих вужа, шість храмових куфій, два колумбійських тарантула-гіганта, п'ять тарантулів брахіпельма Сміта, два бразильських рожевих птахоїда і чотири азіатських лісових скорпіона.

Співробітники служб біологічної безпеки приспали всіх тих, хто вижив тварин відразу після виявлення, але деякі павуки померли ще під час транспортування.

Невідомо, хто саме відправив посилку, але коробка прибула до Австралії з Північної Європи. Деякі види, що опинилися в коробці, проживають тільки в екзотичних місцях, наприклад, храмова куфія - в Малайзії. Розслідування інциденту триває.

Незважаючи на те, що в Австралії живе більше отруйних змій, ніж де б то не було, представник Міністерства сільського господарства і водних ресурсів Австралії заявив, що в країні відповідально ставляться з будь-якою твариною, що ввозяться через кордон.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: