У Полтаві акція протесту переросла у масові сутички

PM259image003

Акція протесту проти забудови у Полтаві переросла у сутички. Затримано 8 найбільш активних учасників конфлікту. У результаті цієї події постраждало троє осіб, один з постраждалих – поліцейський.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції Полтавської області.

Біля арки, по вулиці Соборності, 37, близько 19:00, зібралися на мітинг спочатку до 50 осіб, а потім кількість мітингувальників зросла приблизно до понад 300 осіб.

Захід розпочався мирно. Люди стояли з плакатами та словесно виказували невдоволення. В один із моментів між представниками приватної охоронної фірми та протестуючими раптово виникла бійка.

Внаслідок сутички постраждали троє осіб. Одна людина отримала ножове поранення, ще одна - ушкодження голови (ймовірно, ударом дерев'яною палицею). Також травмовано патрульного поліцейського (удари в обличчя, ймовірно, перелом носа).

Всі троє потерпілих доставлені каретами швидкої допомоги до місцевих лікарень. Тяжкість завданих тілесних ушкоджень з'ясовують лікарі.

З метою недопущення ескалації конфлікту, в ситуацію втрутилися працівники поліції. Вони розмежували конфліктуючі сторони і продовжують нести службу на місці події. Зі сторонами конфлікту проводилися перемовини щодо припинення радикальних дій, які загрожують життю і здоров'ю оточуючих громадян. На даний момент активного протистояння немає.

Поліцією загалом затримано 8 найбільш активних осіб з обох сторін. Наразі особи цих людей встановлюються та встановлюються всі обставини правопорушення. На місці події продовжує працювати слідчо-оперативна група.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: