Завтра відбудеться розгляд справи скандального будівництва у парку «Знесіння»

16938560_1838952473097277_2266086123845501711_n
Фото: зі сторінки громадської організації «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook»

7 квітня о 10:00 відбудеться судове засідання у Господарському суді Львівської області (вул. Личаківська, 128), на якому відбудеться слухання справи проти будівництва у регіональному ландшафтному парку «Знесіння» компанією «Архібуд».

7 квітня о 10:00 відбудеться судове засідання у Господарському суді Львівської області (вул. Личаківська, 128), на якому відбудеться слухання справи проти будівництва у регіональному ландшафтному парку «Знесіння» компанією «Архібуд».

Попереднє слухання, яке мало відбутися 31 березня, перенесли у зв'язку з тим, що суддя Наталія Березяк, яка вела справу, пішла на лікарняний.

Читайте також: Як львівські забудовники ловлять інвесторів на гачок (розслідування)

Нагадаємо, що листопаді 2016 на ділянці колишньої військової частини біля Лисої гори та парку Знесіння (кінець вулиці Довбуша), що розташовані в зоні ЮНЕСКО, компанія «Архібуд» розпочала активні будівельні роботи. 20 лютого Господарський суд м. Львова задовольнив клопотання Військового прокурора Західного регіону та представників громадських організацій Львова про забезпечення позову проти ТОВ «Архібуд» про призупинення будь-яких будівельних і підготовчих робіт на ділянці за адресою Довбуша, 15, а на ділянку було накладено арешт. Проте компанія надалі активно вела будівельні роботи, ухиляючись від виконання судового рішення, за яке передбачена кримінальна відповідальність.

Також додамо, що 30 березня забудовник «Архібуд» відмовився від своєї апеляції щодо арешту ділянки у парку «Знесіння» (вул. Довбуша, 15). Суд постановив залишити в силі арешт та заборону будівельних робіт поки відбувається розгляд справи по суті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: