У справі забудови парку «Знесіння» суд частково задовольнив позов

zabudovaznesinnja

ьогодні, 7 квітня, у Господарському суді Львівської області відбулося засідання у справі щодо забудови парку «Знесіння».

Сьогодні, 7 квітня, у Господарському суді Львівської області відбулося засідання у справі щодо забудови парку «Знесіння», пише Форпост.

У результаті було винесене рішення про часткове задоволення позову, а саме: визнати недійсним договір оренди між ЛМР та Архібудом, і частково витребувати земельну ділянку по вул. Довбуша 15 в повному обсязі на користь держави, окрім 722,6 кв. м. приватної власності «Архібуду» (руїни, рештки). Про це написала у своєму ФБ активістка Ірина Гринюк.

«Є 10 днів для апеляції. Тому чекаємо. Перемога є! Але рішення Апеляційного суду не менш важливе. Тому через 10 днів будемо точно знати», - додала Ірина Гринюк.

Нагадаємо, 16 березня, Військовою прокуратурою Західного регіону зареєстровано кримінальне провадження за фактом вчинення посадовими особами ТОВ «Архібуд» злочину, передбаченого ст. 246 Кримінального кодексу України.3 березня за ухвалою слідчого судді Шевченківського райсуду Львова було проведено огляд скандально відомої ділянки на Довбуша,15, яка фактично використовується ТОВ «Архібуд».

До огляду ділянки було залучено представника Державної екологічної інспекції, які встановили, що вирубку дерев на території парку «Знесіння» було здійснено незаконно. Шкоду, завдану «Архібудом», визначено у розмірі 76 тисяч гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: