Доба в АТО: десятки обстрілів, п'ятеро поранених

1867110

За минулу добу бойовики на окупованому Донбасі 43 рази обстріляли позиції сил АТО. Найбільша кількість обстрілів зафіксована поблизу Маріуполя.

За минулу добу бойовики на окупованому Донбасі 43 рази обстріляли позиції сил АТО. Найбільша кількість обстрілів зафіксована поблизу Маріуполя.

Про це повідомили у прес-центрі штабу АТО.

«З мінометів калібру 120мм, гранатометів, великокаліберних кулеметів та озброєння БМП ворог відкривав вогонь по захисниках Новогригорівки. Міномети калібру 82мм, гранатомети різних систем, кулемети великих калібрів та вогонь снайперів застосовував у районі Красногорівки. Опорні пункти наших військ поблизу Мар’їнки противник турбував вогнем з 82 міліметрових мінометів та стрілецької зброї», - йдеться в повідомленні.

З протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів обстрілював позиції під Водяним, Широкиним та Березовим. Кулемети великих калібрів противник застосовував поблизу Чермалика, по захисниках Новотроїцького гатив БМП та ворожі снайпери. Морських піхотинців поблизу Гнутового та Талаківки підрозділи російсько-окупаційних військ обстрілювали зі стрілецької зброї.

На Донецькому напрямку, у бік опорних пунктів у районах Авдіївки та Верхньоторецького ворог відкривав вогонь з мінометів калібру 82мм та гранатометів різних систем. З великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї вів вогонь по позиціях поблизу Кам’янки. Протитанкові гранатомети противник застосовував проти захисників Пісків та Зайцевого, а по позиціям в районі Опиного гатив із озброєння БМП.

На Луганському напрямку, по захисниках Катеринівки та станиці Луганської противник вів вогонь з гранатометів, а великокаліберні кулемети застосовував поблизу Кримського.

«Незважаючи на збройні провокації ворога, українські військовослужбовці дотримувались режиму «Тиші» та вогонь у відповідь не відкривали», — зазначили у штабі АТО.

Там додали, що за минулу добу п’ятеро військовослужбовців Збройних Сил України отримали поранення.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: