Польща отримає від ЄС 235 млн євро на будівництво доріг

Віце-міністри інфраструктури і розвитку, представники семи міст та Управління залізничного транспорту підписали відповідні угоди, пише Укрінформ з посиланням на Радіо Польща.

Віце-міністри інфраструктури і розвитку, представники семи міст та Управління залізничного транспорту підписали відповідні угоди, пише Укрінформ з посиланням на  Радіо Польща.

Жителі польських міст Катовіце, Вроцлав, Бєльско-Бяла, Гданськ, Торунь, Конін і Пйотркув Трибунальський можуть розраховувати на нові дорожні інвестиції. Віце-міністри інфраструктури і розвитку, представники семи міст та Управління залізничного транспорту підписали угоди про додаткове фінансування за рахунок Європейського союзу дев'яти інфраструктурних проектів.

Глава Центру транспортних проектів ЄС Пшемислав Горголь зазначив, що загалом з бюджету Євросоюзу на будівництво місцевих доріг буде виділено понад 1 млрд злотих (близько 235 млн євро). Зокрема, Вроцлав отримає гроші, завдяки яким він зможе профінансувати будівництво дороги, яка полегшить під'їзд до аеропорту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: