Усунення від влади Асада неминуче, - представник США в ООН

Представник США в ООН Ніккі Гейлі заявляє, що досягнення миру в Сирії при нинішній владі неможливе, тому відсторонення від влади Башара Асада неминуче. Про це повідомляє УП з посиланням на CNN.

Представник США в ООН Ніккі Гейлі заявляє, що досягнення миру в Сирії при нинішній владі неможливе, тому відсторонення від влади Башара Асада неминуче. Про це повідомляє УП з посиланням на CNN.

«Відсторонення від влади Асада – це не єдиний наш пріоритет (політики США в регіоні – ред.). В першу чергу ми намагаємося завдати поразки  ІДІЛ. По-друге, ми не бачимо миру в Сирії з Асадом при владі. По-третє, зменшити іранський вплив.

І тоді, нарешті, рухатися в напрямку політичного рішення, тому що, зрештою, це (ситуація в Сирії – ред.) складна ситуація, тут немає простих відповідей і політичне рішення має бути знайдене», – сказала вона в ефірі телеканалу.

«Якщо ви подивитеся на його (Башара Асада – ред.) дії, якщо подивитися на ситуацію, важко зрозуміти, яким чином домовлятися про мир і стабільність з урядом Асада», – додала вона.

«Зміна режиму – це те, що ми думаємо, повинно відбутися, тому що всі сторони зрозуміють, що Асад не той лідер, який повинен керувати в Сирії», – наголосила представник США в ООН.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: