Активісти вимагатимуть припинити фінансування старих комуністів і російської агентури

Screenshot_138

Завтра, о 14-й годині, у київському Палаці ветеранів відбудеться засідання «Державної служби у справах ветеранів та учасників АТО».

Сьогодні, о 14-й годині, у київському Палаці ветеранів відбудеться засідання «Державної служби у справах ветеранів та учасників АТО». Активістів кличуть на засідання, щоби переконати чиновників змінити систему держфінансування ветеранських організацій. Про це повідомив голова руху «Новий вогонь» Дмитро Різниченко, пише Форпост.

«Минулого разу я пішов на засідання служби у справах ветеранів сам один, і воно закінчилося спонтанною бійкою. А завтра знову буде таке ж засідання.

Є шанс, що на цей раз його результат буде конструктивним, офіційно зафіксованим, таким, що допоможе змінити саму систему держфінансування ветеранських організацій. Бо цього разу ми вже підготовані, навчені і знаємо, що робити.

Конкретно - завтра, о 14-й годині, в київському Палаці ветеранів (на Бастіонній-11) відбудеться засідання «Державної служби у справах ветеранів та учасників АТО». Це саме та контора, яка роздає бюджетні мільйони старим комуністам, російській агентурі та просто крадіям і шахраям, які маскуються під «громадськість». Грошова каса для відставних радянських генералів, які харчуються ветеранськими грошима.

Завтра їм на найвищому рівні запропоновано зібратися і написати листа до міністра, з проханням змінити систему фінансування.

Побратими!

Звертаюся в першу чергу до ветеранів нашої війни.

Завтра треба прийти, і своєю присутністю переконати ... генералів, що їх схеми скінчилися, і міняти систему таки необхідно. Назріла, так би мовити, необхідність зробити крок назустріч вимогам громадськості, інакше справжня громадськість їх на порох розітре.

Побратими, минулого разу я прийшов туди один, і багато з вас мене потім питали - «чого ж ти нас не покликав, ми б допомогли!»

Ось, кличу. Допоможіть. Це ж всіх нас стосується.

Завтра, в понеділок, о 14-й годині.

У Палаці ветеранів, на Бастіонній, 11», - написав Дмитро Різниченко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: