На вулиці Величковського у Львові встановлять енергоощадні світильники

581906

На вулиці Величковського у мікрорайоні Рясне планують встановити енергоощадні світильники, що дозволить зменшити споживання електроенергії до 70%.

Про це повідомили в ЛМР.

«У рамках проекту «Зелений район» на вул. Величковського заплановано встановити енергоощадні світильники. У них будуть світлодіодні лампочки, які дозволяють на 50% зменшити споживання електроенергії. Плюс управління світильниками (система дистанційного (он-лайн) керування, та можливість на ніч зменшувати потужність освітлення) дасть ще 20% економії. Тобто загальна економія споживання електроенергії становитиме 70%», - розповів Олександр Лазуткін.

Нагадаємо, наприкінці жовтня минулого року представники Львівської міської ради зустрілися з керівництвом міжнародного департаменту міської ради Фрайбурга, який є одним із найбільш енергоефективних та озеленених міст Німеччини. Саме тоді вперше виникла ідея проекту «Зелений район». У рамках його реалізації, одну з вулиць мікрорайону Рясне обладнають «зеленими» та енергоощадними технологіями, використовуючи досвід німецького Фрайбурга.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: