У Львові повторно труїтимуть пацюків

maxresdefault-1024x576

Повторна весняна суцільна одномоментна дератизація в житлових будинках, закладах освіти, охорони здоров’я і культури, в парках і скверах, прилеглих до контейнерних майданчиків твердих побутових відходів, а також в ОСББ та інших установах, з якими укладено угоди на проведення дератизації, триватиме до 14 квітня.

Про це повідомили у обласному КП «Профілактична дезінфекція».

Перед проведенням  суцільної дератизації були розроблені та погоджені з директорами ЛКП графіки проведення дератизаційних робіт на території ЛКП по кожному району міста. З відповідальними особами відділів житлового господарства районних  адміністрацій, освіти, культури, охорони здоров’я був проведений інструктаж щодо техніки безпеки, порядку і правил проведення дератизації на підвідомчій території.

За словами директора обласного комунального підприємства «Профілактична дезінфекція» Романа Добуша, для дератизації використовують препарати VI групи токсичності, які не мають прямого токсичного впливу на організм людини та інших живих організмів. Препарати ціано- та аміаковмісні, які діють миттєво, заборонені для використання у роботі уже понад 10 років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: