Гірняк звинуватив «Самопоміч» у подвійних стандартах

149191728258ecd9e239215
Фото: прес-служба ЛОР

У 2016 році 74 об’єкти у Львові були приватизовані способом викупу орендарем.

Про це під час засідання постійної комісії з питань комунального майна та приватизації повідомив заступник голови Львівської облради Володимир Гірняк, передає ІА Дивись.info.

«Позиція фракції «Самопоміч» у ЛОР така, що приміщення треба продавати виключно способом аукціону. У той час же час, у 2016 році 74 об’єкти у Львові були приватизовані способом викупу орендарем. Ці ухвали втілені в життя управлінням комунальної власності ЛМР, яке очолює керівник фракції «Самопоміч» у Львівській облраді Інна Свистун, яка виступає проти таких рішень в обласній раді», - сказав Гірняк.

Він навів кілька прикладів продажу приміщень Львові неконкурентним способом.

«Приміщення на пл. Ринок,19, 100,5 кв м – ціна викупу 842 дол. за метр квадратний. Приміщення на вул. Лесі Українки, 14,   71,9 кв м. – ціна викупу 1 тис. доларів за метр квадратний. Приміщення на вул. Вірменській,7 у центрі міста 54 кв м, діючий ресторан – ціна викупу 455 дол. за метр кв. Тобто це навіть не одна партія чи фракція, а одна і та сама людина в облраді говорить одне, а в міській робить інше» - заявив Володимир Гірняк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: