На Львівщині планують організувати симпозіум для німецького бізнесу

DSC_0483_1491915251

На Львівщині цьогоріч планують організувати симпозіум, на якому представникам німецького бізнесу продемонструють інвестиційні можливості регіону.

Про ці та інші напрямки українсько-німецької співпраці, зокрема в освітній та економічній галузі, говорили на зустрічі першого заступника голови Львівської облдержадміністрації Ростислава Замлинського та представників Торгово-промислової палати м. Ерфурт (Тюрингія) у вівторок, 11 квітня.

Генеральний директор торгово-економічної палати у м. Ерфурт Геральд Груссер розповів про хороші відгуки про Львівщину як регіон для інвестування. Також наголосив на співробітництві Тюрингської торгово-промислової палати та навчальних закладів Львівщини на прикладі створення Німецько-Українського освітнього центру як структурного підрозділу Національного університету «Львівська Політехніка».

«Реалізація цього проекту вже триває та у подальшому має хороші перспективи розвитку. До речі, це новий проект такого типу, що сприяє також інтегруванню України в Європу», - резюмував він.

Зазначимо, Німецько-Український освітній центр створили у грудні минулого року у межах угоди між Торгово-промисловою палатою м. Ерфурт та Національним університетом «Львівська Політехніка» для співпраці в галузі освіти, проходження практики та забезпечення кваліфікованими кадрами. Основною його метою є удосконалення системи підготовки фахівців, задоволення потреб підприємств України, включаючи спільні українсько-німецькі підприємства.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: