Організатори Євробачення-2017 показали головну арену конкурсу (фото)

8064f394b59eba552e70260c612172fe

Віце-прем’єр-міністр України В’ячеслав Кириленко відвідав головну арену Євробачення-2017 – Міжнародний виставковий центр, де ознайомився із ходом підготовки до пісенного конкурсу.

Про це повідомляє UA:ПЕРШИЙ.

Під час візиту Віце-прем’єр-міністр разом із журналістами оглянув стан готовності головної арени пісенного конкурсу до травневих шоу, ознайомився з процесом будівництва головної сцени, монтажем глядацьких трибун, грін-руму тощо.

Під час брифінгу В’ячеслав Кириленко повідомив, що Уряд виконує всі взяті на себе зобов’язання щодо належної підготовки до пісенного конкурсу Євробачення-2017.

«Можуть бути різні політичні спекуляції навколо Євробачення в Україні, які відомо звідки закидаються. Але всі виробничі, організаційні та інші питання вирішуються вчасно та якісно для якнайкращого проведення фантастичної події в травні. Ви можете бачити, що на майданчику – прекрасна атмосфера, працюють українські та іноземні спеціалісти. Від самого початку дух Євробачення, що притаманний цьому конкурсу, має місце тут, в Києві», – наголосив В’ячеслав Кириленко.

Відповідаючи на запитання щодо участі Росії у пісенному конкурсі, Віце-прем’єр-міністр відзначив, що позиція України у цьому питанні є незмінною.

«Ми очікуємо учасників із усіх 43 країн, включно із представником від Російської Федерації. Але учасник від РФ, як і з будь-якої іншої країни, не повинен мати проблем із українським законодавством. Росія має достатньо часу на те, щоб відправити на конкурс будь-якого іншого учасника, але такого, який не порушував українські закони. Ми не робимо винятки для жодної з країн», – розповів В’ячеслав Кириленко.

«Цього року ми будуємо немалу сцену. Її висота 14 метрів, ширина 70 метрів і глибина 28 метрів. Усі світлові прилади, а їх близько 1800, вже встановлені, більшість – введено в експлуатацію. Встановлені також усі відеоелементи, а днями плануємо встановлювати піротехніку навколо сцени і від завтра починаємо програмування усього світла, що застосовуватимуться під час шоу. Паралельно з цим ми завершуємо встановлення конструкцій глядацьких трибун і ведемо підготовку першого павільйону, де вже трохи більше ніж за два тижні почне свою роботу прес-центр. Його приміщення прийматиме близько 1500 акредитованих журналістів та 500 акредитованих фанів», – розповів директор з виробництва Євробачення-2017 Ола Мельциг.

Нагадаємо, міжнародний пісенний конкурс Євробачення-2017 проходитиме в Україні в міжнародному виставковому центрі. Півфінали конкурсу відбудуться 9 та 11 травня, фінал – 13 травня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: