«Футбол об'єднує!»: вибух автобуса в Дортмунді помирив фанатів двох команд (фото)

C9MeNmOXcAAuE7o-600x338

Після вибуху біля автобуса футбольної команди «Боруссія» в Німеччині матч проти «Монако» було вирішено перенести на наступний день, і фанати гостьової команди ризикували залишитися на вулиці. Але вболівальники суперників не залишили їх в біді.

Під час вибуху постраждав один гравець «Боруссії» - Марк Батра. Він був доставлений в лікарню, його життю ніщо не загрожує. Решта живі і здорові.

Якщо уявити собі найгірший варіант розвитку подій, то фанати «Боруссії» і «Монако» могли почати звинувачувати в події один одного і розпалювати ненависть. Але не цього разу. Шанувальники німецької команди запустили в твіттері хештеги #bedforawayfans і #tableforawayfans, що означає «нічліг для приїжджих фанатів» і «їжа для приїжджих фанатів». З їх допомогою місцеві і гості домовлялися про нічліг і спільну вечеру. Тепер твіттер рясніє фотографіями того, як люди борються з типовою ненавистю фанатів протиборчих команд.

Представники «Монако» заявили, що готові виплатити своїм фанатам до 80 євро на людину для покриття витрат на готель. Також вони подякували у себе в твіттері чуйних шанувальників «Боруссії».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: