Поліція затримала злочинну групу, яка розікрала майно автобусного заводу

20151104102417

У Львові поліція затримала злочинну групу, яка розікрала майно автобусного заводу на 10 млн грн.

Про це повідомили у Департаменті захисту економіки Національної поліції України.

Зокрема, як зазначається в повідомленні, львівські правоохоронці з`ясували, що на території регіону діє група осіб, яка займається реалізацією викраденого обладнання. Реальним власником даного товару є автобусний завод. На даний час це підприємство перебуває у стадії банкрутства, а його майно перебуває у заставі банківських установ.
В організації розкрадання майна автобусного заводу обґрунтовано підозрюються жителі Одеси. Один безпосередньо відповідав за організацію, інші - за охорону території, демонтаж та вивезення обладнання.

Викрадене устаткування вивозилось на склади та в подальшому реалізовувалося як промислове обладнання підприємствам усіх регіонів держави.
Сьогодні, 12 квітня, співробітники Управління захисту економіки Нацполіції у Львівській області завадили вивезенню чергової партії викраденого майна заводу.
Правоохоронці затримали 7 осіб, серед них і організатора злочинної схеми.

Окрім того, на трасі поблизу села Великосілки поліцейські зупинили автобус, який був виготовлений на цьому заводі спеціально до «Євро-2012». «Зловмисники перебили номера кузова автобуса і за «липовими» документами збиралися везти його до Києва. Вартість «Євробуса» більше 4-х млн грн», - йдеться в повідомленні.
На даний час встановлюються суб`єкти господарської діяльності, яким реалізовувалось викрадене майно, додали в поліції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: