У Херсоні невідомі побили депутата міськради від «Свободи»

У Херсоні двоє невідомих напали на депутата Херсонської міської ради від ВО «Свобода» Євгена Матковського та нанесли йому тілесні ушкодження.

Про це інформує УНІАН.

Як повідомляє прес-служба Херсонської обласної організації ВО «Свобода», ввечері 11 квітня в Херсоні двоє невідомих напали на депутата біля його будинку та завдали йому декілька ударів в обличчя.
Матковського доставили до лікарні, де йому надали первину допомогу. Лікарі діагностували у Матковського легкий струс мозку, також у постраждалого вибитий зуб.
«За декілька годин до цього біля будинку ходили невідомі, питали у рідних, де я перебуваю, називалися моїми знайомими. Можу пов`язати напад із моєю політичною діяльністю», – цитує прес-служба слова Матковського.

Про подію повідомлено правоохоронні органи.
У відділі комунікацій ГУ НП в області УНІАН підтвердили факт нападу на депутата, зауваживши, що за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 125 Кримінального кодексу (нанесення легких тілесних ушкоджень).
При цьому у поліції додали, що на момент звернення до правоохоронних органів депутат не вказував, що пов’язує напад зі своєю політичною діяльністю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: