Львів'янин зробив хіп-хоп кавер-версію пісні «Шось зимно» гурту «Скрябін» (відео)

447326

Львівський хіп-хоп виконавець Стьопа Глава, який виступає під псевдонімом Кашляючий Ед, випустив кавер-версію пісні «Шось зимно» гурту «Скрябін», а також зняв кліп для неї, про це пише cultprostir.ua.

Львівський хіп-хоп виконавець Стьопа Глава, який виступає під псевдонімом Кашляючий Ед, випустив кавер-версію пісні «Шось зимно» гурту «Скрябін», а також зняв кліп для неї, про це пише cultprostir.ua.

«Я вирішив переспівати цю стареньку композицію, бо в далекому дитинстві підстрибував під неї на задньому сидінні батькового «Опеля», – розповідає Стьопа. –Тоді й не міг уявити, що у 2017 році цей трек набуде для мене зовсім інших значення і настрою».

Зйомки відео проходили у рідному місті Кашляючого Еда – Львові. Його автором виступив сам Стьопа Глава, який є режисером за фахом.

«Це історія людини, яка намагається забути своє минуле, адже воно принесло їй багато болю. Герой потрапляє в ліс, що і символом минулого, знаходить там частинку себе – своє серце – і забирає його звідти, аби почати жити далі», – пояснив свій задум музикант.

Наразі Кашляючий Ед працює над сольним альбомом, до якого увійде і трек «Шось зимно». Платівка буде називатися «Переклад» та побачить світ цього літа.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: