Наукові фестини у Львівській політехніці розпочнуться з проведення Днів Латвії в Україні

У рамках фестивалю науки та інтелекту «Наукові Фестини» у Національному університеті «Львівська політехніка» 20 квітня відбудеться відкриття фотовиставок та дискусія за участю Надзвичайного та Повноважного Посла Латвійської Республіки в Україні Юріса Пойканса та головного архітектора Риги – Гвідо Прінціса.

Урочисте відкриття фотовиставок «Державне будівництво. Латвійська архітектура ІХ – ХХІ ст.» і «Стиль модерн в архітектурі: Рига та Латвія» відбудеться 20 квітня 2017 р. о 12.00 год біля Актової зали головного корпусу Університету.

Також Надзвичайний та Повноважний Посол Латвійської  Республіки в Україні Юріс Пойканс проведе дискусію зі студентами на тему: «Латвія-Україна. Європейський Союз: спільні виклики та перспективи подальшої співпраці». А головний архітектор Риги Гвідо Прінціс зустрінеться зі всіма охочими подискутувати про архітектуру Риги та Львова, її сучасний стан, стиль та історію.

Нагадаємо, що Наукові фестини у Львівській політехніці відбудуться 22 квітня з 10.00 год на території поблизу головного корпусу університету. Тут будуть презентовані понад 30 заходів, які мають на меті розповісти про здобутки сучасної української науки та залучити широкі кола громадськості, а особливо молодь, до інтелектуального розвитку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: