У Львові на вулиці Хвильового встановили ліхтарі на сонячних батареях (фото)

sbat1-0f7cf03ca2e077e2bb6d6993d09bc981
Фото: прес-служба ЛМР

Біля Центру надання адміністративних послуг на вул. М. Хвильового 14а встановили ліхтарі на сонячних батареях.

Офіс знаходиться між будинками, і щоб забезпечити там належне вуличне освітлення, вчора встановили такі ліхтарі. Загальна вартість робіт склала 58 тис. грн. Також, облагороджуючи територію, після свят біля ЦНАПу встановлять велостійки, передає прес-служба ЛМР.

«Ці ліхтарі не підключені до мережі вуличного освітлення, а мають автономні батареї – сонячні панелі, які акумулюють енергію і таким чином освічують територію біля центру надання адміністративних послуг, використовуючи сонячну енергію.

Минулого року ми розпочали благоустрій території біля Центру, встановили відповідні загородження, поставили сучасні вуличні меблі, і вчора встановили ліхтарі, тому що офіс знаходиться між будинками і там було погане освітлення. Тому ми вирішили встановити сучасні прилади, які б дозволили якісно  вирішити  цю проблему. В минулому році ми провели через систему державних закупівель «ProZorro» торги, переможцями стала компанія ТзОВ «КМБ СЕРВІС». Загальна вартість робіт становила 58 тис грн», - розповіла директор  департаменту адміністративних послуг Львівської міської ради Валентина Бартошик, і наголошує, що території біля ЦНАПів повинні бути зручними і комфортними для мешканців.

Щодо інших ЦНАПів, то теж облагороджують території навколо, зокрема – встановлюють вуличні меблі. «Ми намагаємося встановлювати вуличні меблі біля кожного з Центрів. Біля ЦНАПів на просп. Червоної Калини, на вул. Виговського і вул. Хвильового встановлені такі меблі. Їх немає лише біля ЦНАПів на вул. К. Левицького і Ген.Чупринки, адже це приміщення районної адміністрації, і там вже є свій стиль облаштування прибудинкової території. Зараз ведемо капітальні ремонтні роботи у приміщенні на Рясне – на вул. Шевченка, 374, і там у планах теж облаштувати прибудинкову територію», - додала Валентина Бартошик.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: