Львів'ян та гостей міста запрошують на «Поливаний понеділок»

13-5c60d013df590050c87f11e197c66bd3

Львів підтримує Великодні традиції та запрошує мешканців і гостей міста 17 квітня на веселі святкові обливання.

«Поливаний понеділок» триватиме на площі Ринок перед входом у міську раду з 12.00 до 16.00 год. Там облаштують спеціальні резервуари, які подаватимуть воду. Поливання в інші години та інших місцях центральної частини міста – не дозволено, тому за порядком стежитимуть працівники правоохоронних органів та «Муніципальна дружина». У зв’язку з поливанням, з 11.00 до 16.00 год. електротранспорт на площі Ринок не курсуватиме.

Поливання буде відбуватися на площадці перед входом у міську Ратушу з 12.00 до 16.00 год. Поливатися буде дозволено лише в цих часових рамках і на цій території, бо на інших територіях реагуватимуть працівники правоохоронних органів і «Муніципальна дружина». Тому всіх, хто має бажання долучитися до загальноміського поливання на площі Ринок – запрошуємо, але просимо зважати на те, що погодні умови прогнозують не дуже сприятливими. Сподіваємося, що цей захід в понеділок буде продовженням давніх українських традицій, зокрема у Львові», - розповів в.о. директора департаменту «Адміністрація міського голови» Львівської міської ради Євген Бойко.

По завершенні забав мокрими додому йти не доведеться – з іншого боку площі Ринок, поблизу пам’ятника Діані, облаштують майданчик із місцями для сушіння, переодягання та біотуалетами. Про змінний одяг потрібно подбати заздалегідь.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: