На Львівщині патрульні виявили вантажівку із сумнівним вантажем

17952628_1683079048660527_3666575660040079433_n

Під час вагового контролю патрульні виявили вантажівку із сумнівним вантажем та документами.

Вчора вдень, на трасі Київ-Чоп, патрульні зупинили автомобіль Daf з причепом для проведення габаритно-вантажного контролю. Під час перевірки документів інспектори відчули різкий запах спирту з кузова та причепу автомобіля. В товарно-транспортних накладних зазначалося, що транспортний засіб перевозить пошту.

Патрульні звернулися до водія з проханням відкрити автомобіль для перевірки, однак він відмовив. Інспектори викликали слідчо-оперативну групу Кам’янко-Бузького району та Управління захисту економіки у Львівській області. На місце події приїхали слідчі, який водій теж відмовився показати вміст вантажівки.

Правоохоронці опечатали транспортний засіб для подальшого огляду після отримання рішення суду. Крім того слідчі з’ясували, що підприємство, на яке були виписані накладні та інші документи, таких не видавало, а це дає підставу вважати, що вони підроблені. Попередньо справу кваліфікували за ч.1 ст.358 ККУ (Підроблення документів).

Карається штрафом до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: