Рятувальники перевіряють стан пожежної безпеки храмів напередодні Великодня

640x480

14 квітня напередодні Великодніх свят рятувальники у Закарпатській області проінспектували культові споруди Хустського району на предмет дотримання правил пожежної безпеки.

14 квітня напередодні Великодніх свят рятувальники у Закарпатській області проінспектували культові споруди Хустського району на предмет дотримання правил пожежної безпеки.

Рятувальники нагадали представникам духовенства основні правила пожежної безпеки під час Пасхальних богослужінь, наголосили на обов'язковій наявності в храмах первинних засобів пожежегасіння, вільного доступу до евакуаційних виходів та справності електромережі.

Аналогічний захід відбувся й у храмах міста Сваляви. Рятувальники навідались до Православної церкви Різдва Богородиці, де поспілкувались із протоієреєм Василем Барною про прийдешнє свято та правила безпеки під час богослужінь. Після цього фахівці ДСНС завітали до Греко-католицького Храму Різдва Пресвятої Богородиці де провели бесіду з протипожежної тематики із парогом Олександром Хваста.

Підготовчі заходи пожежної безпеки відбулись у всіх районах Закарпатської області.

У період святкування Великодніх свят підрозділи У ДСНС області працюватимуть у посиленому режимі. З 15 по 18 квітня на бойовому чергуванні в підрозділах ДСНС області перебуватиме 523 чоловіка особового складу та 101 одиниця техніки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: