Оновлений стадіон «Юність» відкриють вже цього року

1-4c30fd01d03e747833217d4220f2aa7a

У Львові триває активна ремонтна кампанія закладів освіти, закладів спорту та культури.

Зокрема, цьогоріч розпочато ремонт стадіону «Юність», на якому триває капітальний ремонт правої трибуни та гардеробних, передає прес-служба ЛМР.

«Хороша новина для спортивної громадськості міста, адже розпочато ремонтні роботи по відновленню стадіону «Юність». Зокрема, триває капітальний ремонт правих трибун стадіону та буде здійснено ремонт по розширенню гардеробних з душовими. Спорт посідає важливе місце у житті кожного. Нам важливе, щоб львів’яни були сильними та здоровими. Бо якщо ти сильний у спорті, то потім завжди знайдеш себе в житті»,- зазначили у дирекції Парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького.

Капітальний ремонт правих трибун стадіону «Юність» здійснює Комерційно виробничо-приватна фірма «Будекстра», яка виграла тендер і запропонувала виконати роботи на суму 12,8 мільйона гривень. Роботи планують завершити до кінця вересня 2017 року.

А також буде здійснено реконструкцію існуючої цегляної будівлі гардеробних з душовими з розширенням за рахунок  надбудови та пристосуванням під адміністративно-господарський комплекс на території стадіону «Юність» на загальну суму 5,8 мільйона гривень. Виконавець робіт - ТОВ «Будмонтажресурс», який виграв за результатами тендеру. Роботи планують завершити у грудні 2017 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: