Відбулась перша репетиція ведучих Євробачення-2017

У Києві відбулась перша репетиція ведучих Євробачення - 2017.

Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив один з ведучих музичного конкурсу Володимир Остапчук.

«Ми готуємо достатньо велику кількість сюрпризів. Ми готуємось, робимо масові речі. Я думаю, що жодному українцю не буде соромно, якщо порівняти минулорічне Євробачення.. Наша мета – показати український варіант, показати, що ми європейці, що у нас є таланти, що Україна велика, європейська та різнобічна країна», - зазначив Остапчук.

За його словами, зараз репетиції відбуваються у спортзалі.
У той же час ведучий Євробачення -2017 Тимур Мірошниченко розповів, що завтра розпочнуться «механічні репетиції» зі сценаристами, які вже прибули з Лондона.
У свою чергу ще один з ведучих - Олександр Скічко зауважив, що нині у них є чимало роботи.

«Євробачення – фактично те, з чим ти прокидаєшся і з чим лягаєш спати. Бо як мінімум, або ти переглядаєш всі виступи учасників, або відпрацьовуєш англійську мову. Настільки великий набір. Нам довелось згадати всі наші таланти», - сказав він.
Ведучі також наголосили, що головними критеріями відбору ведучих Євробачення-2017 були: володіння англійською на високому рівні, телевізійний досвід та робота у команді.
Як повідомлялося, 62-й конкурс «Євробачення» відбудеться в Києві з 9 по 13 травня. У ньому візьмуть участь виконавці з більш ніж 40 країн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: