Він просто тріпло, – Москаль відреагував на заяву Балоги

1489922342_1460441848_1444149050_9c6c5fe4-d2b7-4077-8c9b-2a369a056b08_mw1024_s_n
Геннадій Москаль / Укрінформ

Геннадій Москаль вважає безпідставними слова народного депутата Віктора Балоги про те, що Президент України Петро Порошенко призначив на роботу у Закарпатську область щонайменше двох голів РДА з угорським громадянством.

Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль вважає безпідставними слова народного депутата Віктора Балоги про те, що Президент України Петро Порошенко призначив на роботу у Закарпатську область щонайменше двох голів РДА з угорським громадянством.

Його слова наводить Liga.net.

«Якщо у пана Балоги є докази, то нехай він їх оприлюднить. Тоді цих людей буде звільнено протягом трьох днів», – заявив Москаль. Він висловив сумнів, що якісь докази надійдуть: «Оскільки Балога Балога – це звичайне, вибачте, тріпло, яке несе нісенітниці у різних ЗМІ та не відповідає за них».

За словами голови Закарпатської ОДА, лише один із голів РДА у регіоні є угорцем за національністю. Це очільник Берегівського району Іштван Петрушка. Але чиновник проходив спеціальну перевірку.

Москаль заявив, що угорське громадянство серед держслужбовців на Закарпатті встановлене лише однопартійця Балоги за «Єдиним центром», екс-голови управління освіти Берегівської ОДА Василя Лендєла.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: